ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські патрульні за минулу добу спіймали чотирьох нетверезих водіїв

    28 березня 2024 четвер
    60 переглядів
    На Закарпатті поліція зафіксувала 4 випадки водіння авто в нетверезому стані

    Закарпатська поліція зафіксувала випадки водіння транспортних засобів в нетверезому стані в Мукачівському, Рахівському та Виноградівському районах

    Двох нетверезих водіїв зупинили групи швидкого реагування Мукачівського району. У селі Баркасово поліцейські перевірили водія ВАЗ-2102, так як він не був пристебнутий ременем безпеки. Правоохоронці почули запах алкоголю від чоловіка, однак від медосвідчення він відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол. Посвідчення водія у нього вилучили, машину забрав батько водія.
    В селі Павшино група швидкого реагування виїхала на місце ДТП, там ВАЗ-2101 з’їхав з дороги в кювет. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердилося в районній лікарні, де в нього зафіксували 1,59 проміле алкоголю. На підставі висновку лікаря було складено адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Другий протокол склали за відсутність у водія водійського посвідчення. Машину передали під розписку знайомому водія.
    Третього нетверезого чоловіка, який сів за кермо після вживання алкоголю, працівники поліції зупинили в селі Ділове Рахівського району. Група швидкого реагування перевірила водія ВАЗ-21093, так як машина здійснювала небезпечні маневри, які могли призвести до ДТП. Чоловік за кермом, крім того, що мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, не мав водійського посвідчення. У присутності двох свідків на нього склали адмінпротокол, керування передали тверезому товаришеві водія, який знаходився у салоні авто.
    Поліція виноградова зупинила ВАЗ-2106 за порушення правил дорожнього руху в райцентрі. У 35-річного жителя с.Підвиноградів, який керував напідпитку автомобілем, наряд ГШР виявив 0,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили.
    На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору