ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дієтологи з'ясували які продукти заборонені чоловікам

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    В ході досліджень вченим вдалося з'ясувати які продукти небезпечні для чоловіків

    Правильне харчування дуже важливий критерій, щоб зберегти здоров'я, гарне самопочуття і не страждати надмірною вагою. Організм чоловіки і жінки сильно відрізняється. То що можна вживати жіночої статі не завжди корисно сильній половині людства.
    Дієтологи змогли оцінити деякі продукти і в ході тривалих досліджень встановили ряд продуктів, які категорично заборонено вживати чоловікам.
    Чоловікам варто звернути увагу на те, як і чим вони живляться, так як шкідливі продукти для чоловічого організму можуть довести до лікарняного ліжка.
    М'ясо
    Чоловіки дуже люблять м'ясо і вважають його першим продуктом для енергії, чоловічої сили і насичення. Як показують висновки вчених, смажене м'ясо провокує виникнення онкологічних, серцево-судинних захворювань, підвищує рівень холестерину в організмі.
    Яєчня
    В одному яйці міститься близько 200 мг холестерину і на 60 відсотків складається з жирів. Яєчня підвищує рівень холестерину в крові, який у підсумку викликає захворювання атеросклерозу і еректильної дисфункції.
    Ковбаса і плавлений сирок
    Ці продукти містять канцерогени, які провокують розвиток ракових захворювань. Постійне вживання переробленого м'яса і плавлених сирків впливає на продукцію сперми і рівень чоловічих гормонів в крові. У кінцевому підсумку ці захворювання ведуть до безпліддя і викликають слабоумство.

    Цукор
    Від білої отрути чоловікам варто відмовитися в першу чергу. Цукор призводить до ожиріння швидше, ніж жири в продуктах. У чоловічому організмі з однієї молекули цукру виходить дві молекули жиру, це результат засвоєння організмом великої кількості глюкози.
    Чим замінити улюблені продукти?
    Смажене м'ясо можна замінити жирною морською рибою. Морська риба містить велику кількість омега-3. Жирні кислоти омега-3 виводять з організму холестерин і знижують зростання ракових клітин.
    Яєчню замінюємо вівсянкою. Яєчня ідеальний сніданок для чоловіків, але як виявилося дуже небезпечний. Вівсянка так само здатна вивести холестерин з організму.
    Ковбасу, плавлений сир замінюємо грибами і морепродуктами. Морепродукти позитивно впливають на чоловічі сперматозоїди.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору