ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сексуальні фантазії у жінок загострюються за календарем

    20 квітня 2024 субота
    769 переглядів
    Сексуальні фантазії чоловіків і жінок відрізняються

    Наші сексуальні фантазії розкривають самі таємні бажання. В ході досліджень, вченим вдалося з'ясувати, як сексуальні фантазії зможуть змінити наш погляд на відносини з партнером, особливо коли наступають щомісячні дні жіночого календаря.
    Фантазій соромитися не варто, вони можуть наблизити до партнера, поліпшити відносини і урізноманітнити секс. Часто ми мовчимо про них, соромимося зізнатися в своїх бажаннях, але щоб відносини були міцніші, краще розкажіть про них своєму коханому.
    1. Чоловіки думають про секс частіше жінок
    Як показали дослідження, чоловіки думають про секс приблизно 19 разів на день, жінки-10 разів. Чоловіки більш схильні йти на поводу у своїх думок і бажань, тому в більшості випадків чоловік стає першим ініціатором, щоб піти на близький контакт.
    2. Люди фантазують про одне і те ж
    Чоловіків і жінок збуджує одна думка - зайнятися сексом в неформальній обстановці або зайнятися сексом втрьох. Але жінка більш романтична натура, тому її бажання з'являються більше про романтичний відпочинок.

    3. Жінкам важливі емоції
    Жінки часто візуалізують дотик, почуття партнера, емоційний контакт з партнером. Дівчатам важливо чітко представляти певні особливості її партнера, його поетапне емоційне і сексуальне збудження. Так було завжди і по сей день жінки більш мрійливі, ніж чоловіки.
    4. Жінки фантазують під час овуляції
    В період овуляції жінка одержима бажанням і думками про секс. У цей період підвищується рівень естрогену і відповідно фантазії стають частими і сміливими.
    5. Чоловіки відкриті для експериментів
    Думки про секс у чоловіків пробуджують уяву. В ході проведення досліджень, у групи чоловіків з 55 запропонованих ідей для сексу з'явився інтерес до більшості з варіантів. Вони підтвердили, що багато фантазії вони б хотіли втілити в реальність.

    Думки на тему сексу не тільки розкривають плотські бажання людини, але і допомагають розібратися у відносинах і почуттях один до одного.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    маразм