ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вікові захворювання, які проявляються у молодих людей

    19 квітня 2024 п'ятниця
    50 переглядів
    До певного віку ми не замислюємося про своє здоров'я, але даремно

    Молоді дівчата дуже ретельно стежать за своєю зовнішністю і фігурою, але на жаль не так часто думають про свій організм і здоров'я в цілому. Сьогодні ми переживаємо за зовнішню красу, в завтра можемо опинитися на прийомі у лікаря, так як халатно ставилися до свого здоров'я з самого підліткового віку.
    Існують хвороби, які з настанням певного віку дають про себе знати і щоб запобігти їх появі необхідно дотримуватися кількох порад лікарів. А так же вікові хвороби можуть наступити раніше, якщо ігнорувати своє здоров'я.
    У сучасному світі завдяки новим технологіям можна діагностувати складні захворювання до того моменту, як вони можуть прийняти неприємний оборот.

    Остеохондроз / період настання 35-40 років
    Остеохондроз може наступити в ранньому віці, приблизно в 18-20 років. При порушенні обміну речовин і кровообігу, диски хребта втрачають свою еластичність. В результаті ви відчуваєте дискомфорт в області спини, біль і скрип.
    Щоб запобігти його появі не носіть сумку на одному плечі, робоче крісло повинно мати підлокітники і спинку, яка забезпечить поперекову підтримку. Найчастіше вставайте з-за столу і розминайтеся. Ведіть активний спосіб життя і правильно харчуйтеся.
    Ревматоїдний артрит / період настання 30-40 років
    Ревматоїдний артрит може наступити раніше, приблизно в 25-30 років. Це запальне захворювання, при якому імунна система деформує при цьому руйнуючи тканини суглобів. Стрес, зловживання кавою, часті ГРВІ, рання травма суглобів призводять до утворення цього захворювання. Скутість суглобів, припухлість, без причини підвищується температура - це перші ознаки схильності захворювання на ревматоїдний артрит.
    Необхідно дотримуватися дієти, вживати менше білого хліба, макаронів, цукру. Більше вживайте продуктів, які багаті на кальцій.

    Інсульт / період настання 45-55 років
    Інсульт може статися в ранньому віці - 20-30 років. Коли в головному або спинному мозку розривається судину або перекривається кровотік це призводить до часткового або повного паралічу. Іноді це захворювання пов'язане зі спадковістю, але в багатьох випадках інсульт виникає при неправильному способі життя. Дотримуйтеся збалансованого харчування, обмежте себе вживанням великої кількості вуглеводів і жирів. Ведіть активний і здоровий спосіб життя.
    Пародонтоз / період настання 35-40 років
    У ранньому віці пародонтоз спостерігається вже в 20-35 років. Це відбувається, коли кісткова тканина зубів починає стоншується а їх шийки оголятися. Якщо у вас порушений прикус, ви не дотримуєтеся правильного харчування, чистка зубів триває не більше двох хвилин це перші кроки, щоб заробити пародонтоз. Пародонтоз також розвивається через зниження імунітету і супроводжує різні захворювання серцево-судинної та ендокринної систем. Найчастіше відвідуйте стоматолога, вживайте продукти з високим вмістом кальцію і ретельно чистите зуби як мінімум два рази на день.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору