ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Київ розблокував видачу закордонних паспортів

    23 квітня 2024 вівторок
    88 переглядів
    Реальний безвіз для України

    Або — безвіз для України.

    У Києві в повному обсязі відновлено роботу трьох центрів з обслуговування громадян «Паспортний сервіс», які надають послуги з оформлення і видачі закордонних паспортів та ID-карт, - йдеться в повідомленні держпідприємства «Документ» на його офіційному сайті.
    «Три центри обслуговування громадян« Паспортний сервіс »в Києві відновили роботу в повному обсязі, як за оформленням, так і видачі закордонних паспортів з ID-картами за адресами: бул. Т. Шевченка, 27, пр. Бажана, 1-Е, Документ-сервіс «Готово», пл. Л. Українки, 1 », - поінформували в компанії.
    Як уточнюють в ДП, інші центри продовжують працювати в режимі видачі біометричних закордонних паспортів та ID карт через підрозділи міграційної служби.
    Нагадаємо, 6 квітня після того, як Європарламент схвалив надання Україні безвізового режиму, надання адміністративних послуг в ЦНАП та «паспортних сервісах» було тимчасово призупинено при оформленні та видачі біометричних паспортів на всій території України.
    За даними СБУ, причиною технічної паузи в роботі паспортної системи були слідчі дії правоохоронців у одного з операторів зв'язку.
    У Державній міграційній службі (в сферу ведення якої входить «Документ» - Ред.) При цьому повідомляли, що з технічних причин прийом документів на оформлення біометричного закордонного паспорта і ID-карт тимчасово припинявся «до відновлення роботи каналів зв'язку».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору