ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сакури, вино і делікатеси: що спробувати на фестивалі «Sakura Wine»

    28 березня 2024 четвер
    76 переглядів
    Комплекс "Совиное гнездо" (Богольвар) в Ужгороде

    Вже в п'ятницю, 21 квітня стартує фестиваль «Sakura Wine». Розпочнеться фестиваль о 14:00 радісною для міста подією: висадкою дерев сакури в скверику Героїв Небесної Сотні і триватиме всі три дні уїк-енду - до вечора неділі 23 квітня.
    «Sakura Wine» буде проходити в підвалах, верхніх залах і на відкритих майданчиках історико-архітектурного комплексу «Совине гніздо».

    Винороби проведуть презентацію та дегустацію своєї продукції.

    На фестивалі будуть представлені також сири, м'ясні вироби, риб, морепродукти і гарячі страви. Заплановано й численні майстер-класи, лекції.

    Що з їжі варто спробувати на фестивалі?

    EMIGRAND restobar

    Аrt hotel & restobar «EMIGRAND» - метафоричний образ Андрія Воргола (Andy Warhol), засновника напряму Pop Art. Саме його творчість і надихнула на створення такого незвичайного проекту. Комплекс складається з готелю і рестобара.Отель виконаний в стилі поп-арт, на даху висить величезний жовтий банан з обкладинки першої платівки гурту «Velvet Underground», продюсером якої був Уорхол,

    Ресто-бар «EMIGRAND» став учасникам фестивалю, тому всім гостям фестивалю надається можливість спробувати страви від першого закарпатського концептуального ресторану в Ужгороді. Меню поєднує в собі 4 кухні світу - українську, єврейську, італійську та американську. Рекомендуємо спробувати улюблені страви Уорхола - томатний суп Campbell's і бургери.

    Українська Риба

    Найбільший вибір риби і морепродуктів на всьому Закарпатті та на фестивалі «Sakura Wine» буде саме в цій точці.

    Рибний бутік "Українська риба" - це найбільша рибна точка в Ужгороді, яка представляє широкий асортимент риби і морепродуктів. Саме тут ужгородці можуть придбати як живу, так і охолоджену, в'ялену, копчену, солону і заморожену рибу.

    На фестивалі будуть найулюбленіші рибні асорті, ікра і безліч морепродуктів: устриці, рапани, мідії.

    Cimborák Ungvár

    Угорська кухня. Годувати гостей будуть улюблені всіма «Cimborák Ungvár», справжні майстри своєї справи.

    У 2011 компанія друзів об'єдналася для участі у фестивалі з приготування барбекю, назвали команду "ЦІМБОРИ". Після цього ще брали участь у кількох кулінарних фестивалях. Чому «ЦІМБОРИ» зрозуміти не важко - це друзі, у яких багато різних ідей, вони люблять готувати і експериментувати зі смаками. У всіх них різні професії і покликання, але об'єднує їх любов до творчості і приготування їжі. Більшу частину зароблених грошей команда передає на благодійність і допомагає дітям.

    Скуштувати справжній бограч і ароматні гарячі страви від «ЦІМБОРІВ» можна буде вже 21 квітня в «Совиному гнізді».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору