ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нервный тик: почему дергается глаз

    19 березня 2024 вівторок
    98 переглядів
    Нервовий тик може бути викликаний з кількох причин

    Нервовий тик - спазм, викликаний сильною напругою нерва в очній м'язі. З цією проблемою стикався кожна друга людина. Нервовий тик дуже дратує, але коли він довго не припиняється це починає насторожувати.
    Існує кілька причин, які викликають нервовий тик:
    1. Надмірне вживання кави
    Кілька чашок підбадьорливого і улюбленого напою можуть бути причиною нервового тику. Кофеїн підвищує пульс і метаболізм, тримає м'язи в напрузі. М'яза ока сильно схильна до впливу кофеїну, ніж іншими напоями. Якщо причина в каві, необхідно скоротити споживання напою.
    2. Стрес
    Наш організм і тіло реагує на стрес самими різними способами. Нервовий тик - одна з цих проблем. Організму важко впоратися з напругою, особливо коли ми піддаємо себе частого стресу.
    3. Алергія
    У алергіків в кров викидається гістамін, який змушує організм по-іншому реагувати на зовнішнє середовище. Якщо проблема ховається в алергії, то можна тимчасово полегшити ознаки нервового тику краплями для очей.

    4. Недосип
    м'язи повік дуже чутливі. Найменший дисбаланс впливає на м'язи очей, що в результаті провокує нервовий тик. При недосипу наші очі сильно втомлюються і м'язи навколо очей починають сіпатися. Здоровий і повноцінний сон може вирішити проблему нервового тику.
    5. Заміна очок
    Під час напруги при читанні або сидячи біля монітора око може почати нервувати. Це відбувається тому, що м'язам очей доводиться напружуватися. Відвідайте лікаря, можливо вам потрібні окуляри для читання або роботи за комп'ютером.
    6. Пухлина
    Не поширена, але можлива причина появи нервового тику. Якщо ви не виявили інших збудників проблеми, тоді варто подивитися більш серйозно на цю проблему. Відвідайте лікаря, який призначить вам обстеження.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору