ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбожевільніші знаки Зодіаку. Який знак Зодіаку менше всього дружить з головою

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Який знак Зодіаку менше всього дружить з головою

    Який знак Зодіаку менше всього дружить з головою. Найбожевільніші знаки зодіаку.


    Не бажаєте розширити свої пізнання про вплив зірок на людину? Відомо, що робить кожен знак Зодіаку, коли його осягає пипець або він закидається волею долі на безлюдний острів, а як щодо адекватності і навіженки?


    ОВЕН
    Відомо, що Овнові впасти в поганий настрій вистачить однієї секунди, але страшніше, коли у них починає їхати дах. Тут на обличчя психоз особливого виду – маніакально-депресивний. Ось він за бритву хапається з диким бажанням перерізати собі вени. А може його накрити і мізантропічна злість, що викликає у нього бажання з’їздити по рогах от тим козлам. Бац! Секунда і Овен вже в ейфорії, охоплений бурхливою ​​спрагою діяльності, радістю і піднесенням – будь-яку гору згорне і будь-який океан перепливе. Рано радіти, приплив життєвих сил відноситься до психічного захворювання.

    ТЕЛЕЦЬ
    У нього два шляхи звихнутися: дівчата і гроші (чоловічий варіант), гроші і мужики (жіноча версія, хоча тут цілком може бути трійка: мужик, баба і гроші, оскільки дівчина-Телець часом буває більше чоловіком, ніж быльшысть мужикыв). Загалом, є бажання, залишилося Тельцям їх звести в культ і задовольняти їх до втрати пульсу. Як це проявляється? Та практично ніяк. Різниця в поведінці для багатьох залишиться не помітною.

    БЛИЗНЮКИ
    Терпіння і ще раз терпіння вам, близьким, друзям і співчуваючим, яким пощастить потрапити в оточення Близнюків. Хто ваш співрозмовник – Близнюк або одна з його множинних особистостей всередині них – вам не судилося дізнатися. Божевільним Близнюкам вірити забороняється, оскільки на одну дію у них мільйон версій. Каже, що вихоплює він їх з хору голосів, що дзвенять в його голові. Це, друзі, шизофренія.

    РАК
    Астрологи зуб дають, що вступить Рак у дружній союз з Рибами і двине клешні в окультне. Не варто своє волосся ставити дибом, зайшовши на вогник до Раку і побачивши його в амулетах від п’ят до маківки в оточенні черепів, кришталевих куль, захисних пентаграм, свічок, Впивши свій погляд у карти Таро. І піти тобі не вдасться, не дізнавшися про своє майбутнє на найближчі 55 хвилин і який колір у твоєї аури.

    ЛЕВ
    «Дуже приємно, – Цар». Фраза з к/ф «Іван Васильович змінює професію»? Ні, це про Левів. Манією величі страждає це зодіакальне звірятко. Автоматом всі навколишні сприймаються васалами, що з’явилися на світ з метою потурати примхам царя звірів. Йому щиро невтямки з якої радості хтось не зволив коритися і буде справедливо чекати виконання очікуваного. За що може заробити по гриві від своїх «підданих», таке протверезіння приведе його на мить в нормальний стан, однак при маломальскому послабленні хвороба повернеться.

    ДІВА
    Як правило, дах тримає шлях в побутову сферу життя. Так, боячись мікробів, Діва буде драїти нещадно свої руки милом, гелем і шампунем, потім переключиться на весь будинок, віддраїла навіть найвіддаленіші закутки. А може, візьметься за розкладання на атоми кожного продукту, перш підбивши кількість калорій і вивчивши чи містяться в ньому шкідливі речовини. Або ще варіант: скрупульозно буде зводити баланс доходів і витрат, надмірно переживаючи за останні. Гаразд, якщо насолоджувалися Діви цим задоволенням на самоті. А то, як правило, рахувати і розкладати повинні оточуючі, яким Діва буде виносити мозок чайною ложечкою, поки не заспокоїться.

    ТЕРЕЗИ
    Скучили за приступами тривожності і хронічної нерішучості? Ваги нагадають! Як страшно жити – може впасти на голову що-завгодно від цегли до презерватива, а гаманець поцуплять, а будинок під три чорти злетить у повітря? А вдома кран залишився відкритий? При необхідності прийнятті якого-небудь життєво важливого рішення, наприклад, обговорення з начальством підвищення з/п, Ваги займуться внутрішнім спором, визначаючи чи їм треба це чи ні, вийде, а може не вийде? Найпростіше рішення викличе у них серйозне занепокоєння. А то дійде до того, що повториться історія з мулом, перед носом якого поклали дві абсолютно ідентичні купки сіна. Історія свідчить, що він довго вирішував, з якого стогу влаштувати собі обід, поки страшенно не зголоднів.

    СКОРПІОН
    Параноя цей знак накриває і в нормальному житті. У хронічній формі їхнє життя схоже на анекдот:
    Приготувавшись спати, лежать на ліжку дід і баба:
    – Діду, а ти двері закрив на верхній замок?
    – Закрив.
    – А на середній замок?
    – Закрив;
    -А На нижній не забув;
    – Закрив;
    – А на ланцюжок;
    – Дідько, забув!
    – Приїхали! Приходь, народ налітай, бери, що хочеш!

    СТРІЛЕЦЬ
    Тут клаустрофобія – боязнь закритих приміщень і нав’язливий страх. І як виживати в місті, накажете? Місто, як величезний мурашник. А він мріє про коня, на якому поскакав би в чистеє поле, де шелестить трава і місяць освітлює сріблястим світлом його шлях.

    КОЗЕРІГ
    Загроза таїться в одноманітності і рутині. Однак Козерогові одноманітність до фені, тому він і не помітить, що звихнувся. Зате це буде виразно очевидно для близьких і друзів. Проте спроби оточуючих внести в життя Козерога різноманітність, наткнуться на виставлені штики.

    ВОДОЛІЙ
    Тут повне роздолля, на вибір вид і форма. Водолій такий сприйнятливий, настільки відкритий, що нічого не варто похитнути його або вплинути на нього. Складніше не вплинути. У цьому випадку Водолій, не помічаючи своїх смітинок в оці, побачить колоди в очах своїх знайомих. І цей параноїк визначить для себе роль рятівника людства або займеться досягненням благості душевної і проясненням.

    РИБИ
    Цей знак з тендітною душевною організацією в кращому випадку може розраховувати на затяжну депресію. При найгіршому сценарії дружня віртуальна листування з позаземними істотами уві сні обернеться щоденними планерці і спілкуванням з реальності з нелюдським розумом. Не звертайте уваги на всякі там голосу і духи. Немає причин для занепокоєння. Просто треба буде потім видати книжку на цю тему, можливо станете черговий месією. Валом тих, зсунутих по фазі, кому не сидиться на Землі, їм Місяць подавай і щоб поговорити з позаземним розумом. Або тих, хто бажає в ЗМІ довідатись, що людству заманулося перейти з матеріальної форми свідомості (буття) в високодуховне і багатовимірне.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору