ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Нерозмитнені» іномарки дозволять завозити сім`ям АТОшників

    28 березня 2024 четвер
    67 переглядів
    Сім`ям бійців АТО дозволять одноразово завести нерозмитнене авто

    Незабаром члени сімей учасників АТО одноразово для особистого користування зможуть провезти на митну територію України автомобіль з двигуном об’ємом до 3 л без сплати митного збору.


    У Головному управлінні Національної гвардії України погоджено ініціативу про надання дозволу членам сімей учасників АТО ввозити в Україну автомобіль для власних потреб без митного збору.


    Про це повідомив підполковник, начальник служби військово-соціальної роботи відділу гуманітарного забезпечення управління з роботи з особовим складом Головного управління Національної гвардії Валерій Шандурський на прес-конференції, присвяченій соціальному захисту нацгвардійців та членів їхніх сімей.


    “Серед останніх законодавчих ініціатив, що пройшли погодження в ГУ Нацгвардії, – щодо надання дозволу членам сімей учасників АТО одноразово для особистого користування провезти на митну територію України автомобіль з двигуном об’ємом до 3 л. без сплати митного збору. Таким чином, автомобіль буде дешевшим десь удвічі”, – сказав Шандурський.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору