ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Галич розповів, як переможе на Євробаченні

    28 березня 2024 четвер
    57 переглядів
    Українські музиканти представлять пісню про те, що люди безцільно витрачають час

    На європейському пісенному конкурсі Україну представлятиме рок-гурт O.Torvald, про який так багато говорять останнім часом. Фронтмен української групи Євген Галич розповів порталу про номер, який виконуватимуть музиканти і про свої особисті почуття та емоції.
    На питання, чи відчуває він страх напередодні конкурсу, Женя зізнався, що таки трохи побоюється, адже це велика відповідальність.
    "Так, боюся. Ми готуємо великий глобальний номер. Там не буде ніякої політики - акцент буде зроблений більше на соціальному. Взагалі це буде пісня про те, що люди безцільно витрачають свій час".
    Поза тим Євгеній Галич зазначив, що, як і кожен учасник, розраховує на перше місце в конкурсі:
    "Кожен учасник розраховує на перше місце - я не виняток. Але для мене головне, виступити гідно. На сцені 3 хвилини ми вп'ятьох будемо втілювати цілу країну. Для нас важливо, як ми її представимо - адже так потім до нас і будуть ставитися, до нашої країни".
    Фронтмен O.Torvald обіцяє, що музиканти викладатимуться на сцені на всі 200%. Проте не все залежить лише від них.
    "Втім, якщо задуматися, то Євробаченні - це конкурс для туристичної популяризації тієї чи іншої країни. Тому від нас, як від виконавців 10% всього залежить. Те, як буде представлена ​​країна в очах іноземців буде залежати від кожного українця. Від адміністратора в готелі, від офіціанта в ресторані, від поліцейського на дорозі, від гіда в музеї, від українських організаторів, від простого українця, який не буде смітити в недозволеному місці, який посміхнеться іноземцю. Давайте всі разом покажемо іноземним гостям нашу країну, нехай відкриють для себе Україну, нехай побачать, чим славиться Україна і приїжджають до нас знову. Від себе обіцяю - ми викладемося на всі 200%, тепер ваша черга, хлопці - не підкачайте!"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору