ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Їжа майбутнього: як зміниться раціон людства

    23 квітня 2024 вівторок
    76 переглядів
    Яке харчування і продукти будуть вважатися корисними в найближчому майбутньому?

    Світ прогресує і нічого не стоїть на місці, навіть продукти для дотримання правильного харчування можуть змінитися. Дієтологи зробили маленьке пророцтво, де виділили основні зміни в раціоні. Харчування майбутнього стане іншим, але не менш корисним.
    Розглянемо разом з порталом, як зміниться наше харчування.
    Не буде поганий чи хорошої їжі
    Існують деякі продукти, які до сих пір піддані критиці з боку експертів. Одні вважають, що вони корисні, коли інші навпаки - категорично забороняють вживати. До цих продуктів належать: олія, макарони, молоко. У майбутньому фахівці нарешті зможуть довести, що сметана або вуглеводи не можуть шкодити здоров'ю.
    Водорості потіснять зелень
    В майбутньому корисним і модним буде вживати водорості, замість звичної капусти або шпинату. Водорості стануть доступними для вживання кожній людині. Водорості добре насичують і дають найнеобхідніше для організму.

    Антиоксиданти підкорять світ

    У раціоні кожної людини повинно бути багато антиоксидантів. Антиоксиданти запобігають стрес і ракові захворювання і так як наша екологія не стає краще з часом ми будемо вживати у великих кількостях ті продукти, які можуть відвернути смертельні хвороби.
    Готувати стане легше
    Жінки часто скаржаться на брак часу. У той час, коли технологія прогресує і вчені придумують техніку, яка полегшує діяльність жінки на кухні. Але справа не в техніці, до фахівців прийшло усвідомлення, після чого вони змогли зробити висновок про те, що отримання від продуктів всіх необхідних речовин не так просто, як здається. У процесі готування продукти втрачають безліч корисних елементів. Тому все більше жінки будуть збільшувати користь страви, наприклад поливати більшість салатів оливковою олією, пророщувати зерна додавати в страви і тд.

    Коли настане цей час нікому ще не відомо, але в процесі ми можемо змінювати думки і в ході самостійних експериментів зробити внесок у розвиток живлення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору