ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про День захисту дітей в Ужгороді

    20 апреля 2024 суббота
    26 переглядів

    Завтра — 1 червня — День захисту дітей. Це нагода привернути увагу широкої громадськості до дітей, які потребують особливої опіки, уваги та турботи, до дітей та молоді з обмеженими фізичними та інтелектуальними можливостями.Лише в Ужгороді їх нараховується близько 300. Саме цими дітьми опікується медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» в Ужгороді. Тут уже склалися усталені традиції святкування Міжнародного дня захисту дітей.

    Один із них — "Марш-ходотон», під час якого діти та молодь з обмеженими можливостями, їхні батьки, працівники медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» та волонтери проходитимуть центральними вулицями міста, крокуючи під звуки Закарпатського духового оркестру, тримаючи в руках плакати та різноколірні повітряні кульки «Ми такі як усі», «Скажемо життю «Так».

    Об 11-й годині в СК «Юність» пройдуть змагання «Я вірю в себе». У цей день діти та молодь з обмеженими фізичними можливостями зможуть не тільки поспілкуватися та позмагатися між собою, подивитися танцювальні та вокальні виступи інших дітей, але й похвалитися своїми досягненнями та подарунками, які вони отримають.

    Ще одна гарна традиція — солодкий стіл для дітей та молоді з особливими потребами у залі ресторану «Закарпаття». Організувати свято, кажуть у центрі, було б неможливо без допомоги небайдужих. Відрадно те, що вони завжди знаходяться.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору