ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як вибрати правильні продукти в супермаркеті: практична вправа

    28 березня 2024 четвер
    42 переглядів
    Як позбутися від шкідливих продуктів, які ми звикли купувати в супермаркетах

    Ви коли-небудь помічали, що раніше у людей було краще здоров'я і вони менше страждали від ожиріння, при цьому не рахували свої калорії. У наш час існує безліч дієт, які допомагають людям скинути зайву вагу і дотримуватися правильного харчування.
    Харчова промисловість завжди буде працювати для інтересів виробників. Дешеве сировину для виготовлення продуктів не завжди сприятливо позначається на нашому здоров'ї. Щоб їжа довше зберігалася і мала товарний вигляд в неї додають різні ароматизатори, емульгатори, барвники.
    Але нашому організму потрібно корисна їжа, а не склад хімії, який сприяє утворенню нових захворювань.
    Щоб скоротити купівлю шкідливих продуктів і подбати про своє здоров'я, необхідно навчитися вибирати правильні продукти, знати їх склад і умови зберігання.
    Один з фахівців у галузі правильно харчування рекомендує виконати таку вправу. Вирушайте в супермаркет, наберіть у візок ті продукти, якими ви постійно харчуєтеся, а тепер відповідно до інструкції позбавтеся від шкідливої їжі:
    - Викладіть з візка молочні продукти, які мають 0 відсотків жирності. Якщо в продукті немає природного жиру, значить його замінюють хімікатами і синтетичними вуглеводами. Купуйте продукти, які мають низький відсоток вмісту жиру.
    - Замініть звичайний хліб на цільнозерновий.
    - Позбавтеся від продуктів, склад яких не може прочитати восьмирічна дитина. Гидроксипропилдикрахмалфосфат - це не їжа. Зазвичай у складі завжди є безліч незрозумілих слів.
    - Біле борошно та білий цукор - шкідливі вуглеводи. Замініть ці продукти на борошно грубого помелу або мед.
    - Позбавтеся від ковбаси і сосисок. У цих продуктах немає м'яса. Нинішній смак ковбаси створюється штучними добавками. Замініть ці продукти на справжнє м'ясо курки, яловичини або риби.
    -Ніколи не їжте продукти, у складі яких багато інгредієнтів Е-добавки.
    - Не вживайте продукти, термін зберігання яких дуже великий. Особливо це стосується молочних продуктів. Йогурт не може зберігатися місяцями, молоко та інші продукти.
    - Приберіть напівфабрикати, крім заморожених свіжих овочів.
    - Позбавтеся від продуктів, які ваша бабуся так би не назвала і ніколи не вжила.
    - Покладіть у візок один улюблений вид овочів і один новий, який ніколи не пробували. Таке ж проробіть і з фруктами і крупами.
    - Додайте в свій оновлений кошик різні спеції.
    - Якщо кардинально задатися питанням правильного харчування, можна замість продуктів з супермаркету половину з них купувати на ринку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору