ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прості правила здорового інтимного життя

    16 квітня 2024 вівторок
    34 переглядів
    Які правила потрібно дотримуватися при формуванні відносин і інтимному зв'язку

    Проблеми в інтимному житті виникають з різних причин. Якщо не брати в облік разові зв'язку, де ніхто нікому нічого не повинен, у постійних сексуальних партнерів справи йдуть інакше.
    У кожної людини існують різні сексуальні запити. Виходячи з досліджень вчених, сексуальне життя повинно включати в себе наступні компоненти:
    1. Обидва партнера повинні в рівній мірі бути задоволені спільною інтимної діяльністю. Коли з'являються розбіжності, які в підсумку розвивають проблеми у відносинах.
    2. Ніхто з партнерів не повинен відчувати, що його примушують до чогось, чого він робити не хоче. Якщо дівчина не любить певну позу або чоловік не хоче домінувати, варто знайти компроміс, який вирішить розбіжність.
    3. Є можливість сказати сексу "ні" в будь-який час і з будь-якої причини. Мова не йде про псевдо головний біль жінок. У цьому випадку, якщо хтось з партнерів не хоче сексу не варто переживати, що у другої половини пропав інтерес. Це швидше означає, що сьогодні не той день.
    4. Існує взаємоповага сторін перед інтимними стосунками і після їх завершення.
    5. Сексуальні відносини не завдають удар по самооцінці кожного з партнерів. Жінка або чоловік не повинні говорити вголос про те, що хтось з них краще. Це знижує самооцінку "гіршого" партнера.
    6. Сторони не бояться ділитися з партнером минулим сексуальним досвідом і не соромляться обговорювати спільне сексуальне життя. З одного боку це складно і не шанобливо по відношенню до партнера, розповідати про минулий сексуальний досвід, але і приховувати щось один від одного не зміцнить ваші стосунки. Але тут варто враховувати індивідуальність характеру партнера, якщо це може його або її образити, то краще не варто ділитися спогадами.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору