ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Запорізькій області на смітнику знайшли розчленоване тіло

    20 квітня 2024 субота
    55 переглядів
    У Бердянську вбитого чоловіка розчленували та викинули на смітник

    Місцевий житель Бердянська зарізав знайомого, розчленував його тіло, після чого виніс у покривалі на місцеву смітник.
    Днями суд Бердянська поставив крапку в гучній справі дворічної давнини. В одному з під'їздів багатоповерхівки по вул. Орджонікідзе між двома місцевими жителями зав'язалася сварка, в ході якої один з чоловіків взявся на ніж.

    Як говориться в матеріалах справи, підсудний завдав своїй жертві не менше 18 ножових ударів, після чого заніс тіло в квартиру, кинув і пішов пити, а коли повернувся, розчленував, відокремивши голову і кінцівки, після чого викинув на смітник.


    У суді чоловік до останнього заперечував свою провину, заявивши, що просто оборонявся.


    Як з'ясувалося, раніше вбивця вже мав судимості. Незважаючи на наявність психічного захворювання, суд визнав його осудним і відправив за грати на 15 років за подвійне вбивство.


    Його жертвами стали чоловік і жінка. Тоді на суді він пояснив, що тим самим помстився за образи, нанесені цими людьми його матері.
    Звільнився бердянець у вересні 2013 року. Через 9 місяців після цього знову вбив людину, який, як він стверджує, завдав йому чергову образу. Він убив, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Проте пам'ятав всі деталі скоєного злочину.


    Характеристика з місця проживання свідчить про те, що у засудженого «немає соціальних контактів». Це означає, що у нього немає друзів, знайомих, він мовчазний. Самотній, одним словом. Не було «соціальних контактів» у нього і в школі.


    Бердянський суд засудив підозрюваного за жорстоке вбивство до довічного ув'язнення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору