ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Росія оголосила Яценюка в міжнародний розшук

    24 квітня 2024 середа
    114 переглядів
    Росія видала ордер на арешт Яценюка

    Російські судово-правоохоронні органи видали ордер на арешт Яценюка, і обвинувачують його в "участі в озброєній банді","навмисному вбивстві двох або більше людей, скоєному за попередньою змовою групою осіб" та"замаху на навмисне вбивство двох або більше людей скоєний за попередньою змовою групою осіб".


    Запит РФ до Інтерполу сформовано за ордером на арешт Яценюка, нібито виданим міським судом м. Єсентуки Ставропольського краю Російської Федерації 3 березня 2017 року.


    Російські слідчі буцімто підозрюють Яценюка в тому, що він, вогнем з автомату Калашнікова, буцімто вбив 30 та поранив 13 російських військовослужбовців під час бойових дій в місті Грозний Чеченської республіки.


    Це, на думку російського слідства, сталося, коли Яценюк нібито був "членом озброєної банди"Мрія" і разом з нею "брав участь в атаках на російських військових на військові підрозділи Росії на території "Президентського палацу", площі"Мінутка", та залізничної станції"Грозний" в період з 31 грудня 1994 по 2 січні 1995 року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору