ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Попович: Моє рідне село Осій достойне кращого майбуття!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    167 переглядів
    Народний артист України співак Іван Попович родом із закарпатського Осою.

    У ці передсвяткові дні народний артист України, уродженець села Осій, що на Іршавщині, Іван Попович перебуває на малій батьківщині.

    Кореспондент Іршавського бюро Дзеркала Закарпаття поцікавився в Івана Дмитровича, як часто провідує земляків та чи буде у день виборів у рідному селі, де у неділю, 30 квітня, осійчани обиратимуть собі сільського війта.

    -Зізнаюся, в Осої буваю не так часто, якби цього хотілося. Все через щільний концертний графік та незалежні від мене житейські обставини.- каже Іван Попович. — Та хай би як далеко не знаходився від батьківської домівки, у телефонному режимі дізнаюся всі сільські новини. Сьогодні, бачите, я тут. Спілкуюся із земляками, переживаю, як і будь-який свідомий осійчанин, як складеться доля рідної глибинки після виборів голови села. Вірю, Бог дасть мудрості односельчанам зробити вибір, за який їм потім буде не соромно. Порядних людей, звісно, багато. Але мало тих, хто у сьогоднішніх складних соціально-економічних реаліях готовий не покладаючи рук працювати, аби Осій був перспективним і, що не мало важливо, прогресивним населеним пунктом. Я таку людину знаю! Це — Василь Турянин, сільський голова попередніх скликань. За його каденції, зокрема, були зроблені позитивні зрушення і у плані ремонту доріг, і в соціальній сфері, і в популяризації Осою через різноманітні культмасові заходи. Чого лише вартував Міжнародний пісенний фестиваль «Іван Попович збирає таланти»! Не хочу нав′язувати чиїсь кандидатури, але, на мій погляд, осійчани не помилилися б, якби висловили підтримку Василю Турянину. Моє рідне село достойне кращого майбуття!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору