ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Психологи порадили, як швидко повернутися до роботи після свят

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Як адаптуватися після святкових вихідних

    Свята швидко розслабляють, не встигнувши насолодитися ними сповна, доводиться вже готуватися морально і фізично до майбутніх трудових буднів. Психологи стверджують, що позитивний настрій допомагає впоратися з періодом адаптації після вихідних днів і святкових веселощів.
    Вченим вдалося з'ясувати раніше, що відпочинок протягом декількох днів повністю блокує працездатність і здатність швидко мислити. Як тільки настає довгоочікуваний вікенд, людина втрачає бажання працювати. Тому варто подумати заздалегідь про те, щоб розрахувати свої сили і не перестаратися з навантаженнями.
    З настанням робочих днів, необхідно розумно підійти до виконання своїх обов'язків на роботі. Адже, комфортніше буде поступово влитися в робочу колію, збільшуючи навантаження, не занурюючись у всі робочі проблеми миттєво. Розставте пріоритети, які справи не можуть чекати виконання, а які залишити на потім і виходячи з цього починайте справлятися з поставленими завданнями.
    Робота допомагає структурувати своє життя. Налаштуйте себе позитивно, думаючи про те, що саме ваша робота дає можливість реалізувати вас в житті і добитися бажаних результатів. Прийшовши на роботу після свят з негативним настроєм звинувачуючи всіх і все на світі, що ви втомилися і не можете приступити до справи може посилити період адаптації і в підсумку призвести до стресу.
    Позитивний настрій, на думку психологів, допомагає сконцентруватися на роботі. Потрібно грамотно організувати робочий простір і навести порядок.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору