ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Які закуски "знешкоджують" алкоголь: корисний список

    18 квітня 2024 четвер
    72 переглядів
    Існують хитрі рецепти закусок, які знизять згубний вплив алкоголю

    Алкоголь не тільки псує зовнішність, але і згубно впливає на наше здоров'я в цілому. Але з приходом довгих вихідних та відкриттям сезону шашликів багато хто дозволять собі випити трохи спиртного напою.
    Мінімізувати шкідливий вплив алкоголю на організм допоможуть правильні закуски.


    Закуска з буряком
    Буряк містить бетаїн, який здатний протистояти утворенню хвороби печінки. Особливо ефективною захист буде, якщо є свіжий овоч. Для святкового столу можна приготувати бутерброди з буряком.
    Що потрібно робити?
    Нарізаємо хліб скибочками, підсушуємо його в духовці. Після чого намазуємо хліб сиром, зверху кладемо порізані шматочки буряка. Бутерброди можна прикрасити зеленню або посипати спеціями за смаком.

    Закуска з корисними жирами
    Жирні кислоти гальмують всмоктування алкоголю в кров. Завдяки цьому процесу сп'яніння настає не так швидко. Закуски з жирною рибою - відмінна їжа, яка буде давати організму корисні речовини і запобіжить швидке сп'яніння. Для приготування цієї страви можна використовувати скумбрію, осетрину, оселедець.

    Вітамін С
    Найсильніший антиоксидант, який сприяє детоксикації - вітамін С. На святковому столі обов'язково має бути натуральний сік з цитрусових або заправляйте салати лимонним соком.
    Закуска з клітковиною
    Клітковина сприяє виведенню токсинів з організму, тому страви, які приготовані з продуктів багатих на нею повинні бути на столі під час будь-якого застілля. Найкращими джерелами клітковини вважаються такі продукти, як: сухофрукти, бобові, курага, сир з блакитною цвіллю, горішки, насіння.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору