ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Після сварки жінка зарізала чоловіка, коли той спав

    18 квітня 2024 четвер
    69 переглядів
    Жінка завдала сплячому чоловікові ран, що стали фатальними

    Сварки та бійки в цій хаті були звичним ділом. Але згодом двоє співмешканців мирилися, - розпиваючи горілку.
    Поліцію в село Ліщин викликали місцеві жителі. Повідомили, що їхні сусіди напередодні ввечері вкотре дуже шуміли, навіть вікна в них у хаті побили. Прибувши на місце, правоохоронці побачили в будинку скривавлене тіло 55-річного господаря. Чоловік був мертвий.

    Судмедексперти визначили причину загибелі - рубані рани голови. Призвідниця біди була поряд - 50-річна співмешканка вбитого і не думала заперечувати свою провину. Щиро розповіла, що напередодні ввечері вони вкотре випивали. Потім чоловік за звичкою через якусь дрібницю розізлився та заходився її гамселити, ще й побив вікна в хаті. Опісля заспокоївся й захропів."
    А його співмешканка, вочевидь, від образи замислила вбивство, - розповів начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко. - Під впливом емоцій та вжитого алкоголю вона завдала сплячому чоловікові ран, що стали фатальними".

    Під час обстеження у 50-річної жінки зафіксовано чималий вміст алкоголю в крові - 2,7 проміле. Тепер їй інкримінують підозру у вбивстві, за яке вона може поплатитися щонайменше сімома роками тюрми.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору