ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гаряча тема в Ужгороді : Коли нарешті Корзо і набережна перестане бути автобаном??? (коментарі ужгородців)

    16 квітня 2024 вівторок
    27 переглядів
    Ужгород, пішохідна зона

    За 10хв, по головній вулиці міста проїхали 4 вантажівки доставки і це в 11:00!!!! Невже у міста немає грошей на обмежувачі руху біля кафе "Пінгвін"???

    Zhanna Savula Я теж вчора близьк11 -ї йшла по Корзо і Волошина-купа вантажівок,які снують туди-сюди.Туристи розгублені,машини перекривають огляд,сфотографувати старий центр неможливо.Невже ванаж не можна розвантажити до 7 години ранку,як в цивілізованих країнах?

    Tania Kolesnyk Я вже написала звернення в поліцію з цього приводу, обіцяли що направлять велопатруль в центр який буде штрафувати всіх порушників, адже згідно розпорядження міської ради ці машини можуть заїзджати лише до 8 год ранку і після 8 вечора
    НравитсяЕще реакции · Ответить · 10 · Вчера в 7:39

    Mylana Beskid Calcagni І що Вам відповів мер?

    Anatolij Ignatjo Але ж проводити доставку продуктів якось потрібно, у всіх країнах світу це нормальна практика

    Наталия Андриканич Вчора, корзо, 11 ранку

    Іван Козак Влада в місті звичайно не "цукор", але стосовно встановленнч обмежувачів це вибачте дурість. Як туди при необхідності заїде МНС чи швидка? Питання доставки це в першу чергу свідомість власників закладів в пішозідній зоні. Поважабчий себе та інших організує доставку в 6 максимум в 7 ранку, а не в обідній час

    Mylana Beskid Calcagni Часто одна машина від фірми завозить товар у багато точок. Як він може за одну годину зранку це зробити? То все просто поки сам не зіткнешся з проблемою.

    Василий Прокопишин Так, що спочатку зранку везе в пішохідну зону, а вже потім у всі інші місця.

    Ксюша Микулич або з самого ранку відвозять, або на тачці... було б бажання!

    Tania Kolesnyk Біля пам'ятника Волошину є шлагбаум від якого є ключі у всіх бажаючих, тому проблема там не стільки у обмеженнях а у відповідальності підприємців. Є розпорядження міської ради яке тупо не виконується, тому нехай поліція поштрафує і заодно залучить кошти а міський бюджет на розвиток велоінфраструктури))))

    Лановая Наталия А ще зранку всіх піонєрів 1 школи під двері підвозятт. Ніби від шлагбауму далеко діточкам пішуи дойти. І розвертаються біля Шоколадеиці!

    Vitalii Rem А товар у ваші любимі заклади як доставляти?))

    Yaroslav Sydorchykov Там нет супермаркетов, а 2 ящика пива можно и на фурике.

    Mijka solomijka А як возили до тепер у ті заклади...?? Забули??

    Наталия Андриканич До сьомої ранку треба возити, якщо без вантажівки вже ніяк.

    Ostap Palinchak Постачальники знайдуть можливості доставки. Була б воля влади обмежити доступ.

    Ксюша Микулич на візках доставляють.. часом і по тоні товару, а заїжджають хіба з самого ранку

    Karina Filip Який роботодавець буде оплачувати роботу працівнику з 6 ранку й чи багато знайдеться таких працівників, котрі готові працювати з 6 год?!

    Наталия Андриканич Karina Filip Пішоходам це не цікаво. Нехай переймуть досвід у всіх цивілізованих країнах. Це не нормально впродовж дня розвозити фурами по пішохідній зоні товар. Проблема тут тільки в тому, що за цим ніхто не слідкує - треба не тільки забороняти, але й час від часу патрулювати та одразу штрафувати, коли порушують правила. Все просто.
    Нравится · Ответить · 2 · 19 ч
    Ксюша Микулич
    Ксюша Микулич повірте, знайдуться.. я пишу з власного досвіду. . це ж не кожен день доставка в центр.. і самі водії зацікавлені вивезти тоді, коли нема тої суматохи вдень. .

    Mijka solomijka Це вже так дістало. Від коли наш мер очолив посаду від тоді цей бардак і почався. Тепер просто посидіти з дитиною,яка спить у колясці на набережній нереально через ці машини...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору