ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті прикордонники запобігли незаконному вивозу дитини за кордон

    18 квітня 2024 четвер
    73 переглядів
    Чопський прикордонний загін інформує...

    Незаконному вивозу дитини за кордон запобігли прикордонники Чопського загону учора.

    У пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України прибула наша співвітчизниця, яка разом з дворічною донькою прямувала в Італію. На контроль разом з паспортними документами жінка пред’явила заяву батька про згоду на вивіз дитини за кордон, отриману в генеральному Консульстві України у Мілані. Проте у ході додаткового вивчення документів прикордонники встановили, що надана заява є недійсною, оскільки була отримана у незаконний спосіб.
    З’ясувалось, що документ жінка отримала від незнайомця, телефон якого, на її прохання, дав нібито товариш. Вона отримала його за грошову винагороду, і у такий спосіб планувала показати згоду батька на вивіз неповнолітньої доньки до країн Європейського Союзу, який на той час перебував за кордоном.
    У результаті жінку з дитиною передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.
    Крім того, за даним фактом охоронці кордону надіслали до Ужгородського відділу поліції у Закарпатській області повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення за ст.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору