ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вівсянку назвали універсальнім засобом по догляду за шкірою

    16 квітня 2024 вівторок
    44 переглядів
    Маска з вівсяних пластівців вважається універсальним засобом подогляду за шкірою

    Вівсянка - дуже популярний продукт в області дієтичного харчування. Але не тільки можна зберегти здоровий організм і струнку фігуру завдяки цьому продукту. Вівсянка довела свою ефективність у боротьбі зі старінням шкіри і цей продукт можна застосовувати для будь-якого типу шкіри.
    Зараз в будь-якому косметичному магазині можна придбати засіб на основі вівсяної муки, так як натуральна косметика завжди цінувалася своєю активною дією. Кошти з геркулесу використовується для різних цілей, як маска для обличчя або скраб.

    Догляд за шкірою з вівсяних пластівців вважається універсальним. Вона живить шкіру, тонізує, освіжає і додає природний вигляд особі, бореться з проблемними ділянками, підсушує прищі, омолоджує і регенерує клітини шкіри, відлущує шкіру позбавляючи від мертвих клітин епідермісу. Маску з вівсянки можна поєднувати з додатковими компонентами, які посилюють ефект.
    Щоб приготувати маску з вівсянки в домашніх умовах, необхідно обдати її окропом чи кипяченным молоком. Залишаємо кашу, щоб вона охолола за бажанням додаємо інгредієнти і наносимо на шкіру. Витримуємо її протягом 20-30 хвилин і змиваємо. У цьому процесі важливо, щоб каша повністю не охолола. Продукт у теплому вигляді допомагає розкрити і очистити пори.
    Для сухої шкіри підійдуть масла мед або сметана як додатковий інгредієнт. Для жирної шкіри - грейпфрут, огірок, сода, лимон. Щоб отримати максимально живильний ефект додаємо в кашу яєчний жовток, молоко або йогурт. Для проблемної шкіри, схильної до появи прищів можна додати трохи відвару з трав, яєчний білок, алое, кропиву, мед.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору