ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Депутат "Батьківщини" хоче щоб біля дитячого майданчика був шинок?

    28 березня 2024 четвер
    82 переглядів
    Шаповал, впевнений, що новий ресторан потрібен жителям

    Громада столичної Микільської Слобідки, розташованої на Лівобережжі, викрила свого депутата Анатолія Шаповала в лобіюванні будівництва ресторану, який буде розташований не тільки в прибережній смузі, але і на території сімейного відпочинку.
    Двозначності ситуації додає той факт, що саме представник «Батьківщини» Шаповал давно позиціонує себе саме як невтомний борець за чистоту дніпровських берегів від незаконних забудов.
    Глава «Об'єднання інвесторів Микільської Слобідки» Роман Овсяник пише про те, що сам депутат і його команда «ніколи не виступали проти прибережних шинків, які розплодилися на березі в неабиякій кількості» і звертає увагу на ще одну дивну закономірність.
    - Свого часу група підтримки Шаповала не дала встановити нові тренажери, вартістю близько мільйона гривень, і дитячий майданчик якраз в тому самому місці, де планується зведення ресторану, - заявляє Овсянник.
    - Дійсно, навіщо там якісь безкоштовні тренажери для громади, якщо можна торгувати елітним алкоголем для обраних, причому під залізним прикриттям «слуги народу».
    На думку представника громади, ситуація нагадує «зачистку території на користь окремих осіб».
    У той же час сам Шаповал, який вже встиг провести переговори з власником закладу, впевнений, що новий ресторан потрібен жителям Микільської Слобідки.
    - Хвилює алкоголь, який скоріше за все будуть продавати в кафе, але власник запевняє, що це точно не буде "наливайка" для того, щоб напитися, бо алкоголь планують продавати не дешевий (ліцензію ще не купували), - заспокоює виборців депутат від « Батьківщини ».
    При цьому він додає, що «більшість мешканців не проти кафе».
    Опоненти Шаповала впевнені, що ніякого опитування місцевих жителів і громадських слухань щодо будівництва ресторану в прибережній зоні взагалі не проводилося.
    - Яким чином депутат зміг дізнатися позицію більшості жителів, якщо в цьому мікрорайоні живуть тисячі людей ?, - обурюється Роман Овсянник. - Коли встиг їх опитати? Чим обумовлено незвично лояльне ставлення вченого борця за чистоту берегів до нового ресторану в Зоні здоров'я, призначеної саме для відпочинку і занять спортом?
    Скандальності всієї ситуації додає і той факт, що всього в декількох сотнях метрах від місця зведення прибережного ресторану, знаходиться Міжнародний виставковий центр, де вже через кілька днів почнеться конкурс Євробачення-2017.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости