ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перші півгодини сексу виявилися марні, а шкода

    25 квітня 2024 четвер
    71 переглядів
    Що відбувається з організмом після півгодинного статевого акту

    В ході досліджень вченим вдалося з'ясувати, що секс приносить користь для здоров'я тільки після 31-ї хвилини статевого акту. Провівши аналіз біохімічних процесів, які протікають під час інтимного контакту експерти зробили подібну заяву.
    Статевий акт надає організму допомогу в боротьбі з вільними радикалами, які активують хімічні реакції. Вільні радикали в організмі - нестабільні атоми і сполуки, що діють як агресивні окислювачі. Вони прискорюють старіння організму, порушують роботу внутрішніх органів, провокує запалення в тканинах, включаючи нервову систему і клітини мозку. Коли число вільних радикалів збільшується і настає швидке старіння раніше свого біологічного терміну. Надмірне споживання жирної і смаженої їжі призводить до серйозних і тривалих захворювань, у тому числі і раку.
    Дослідження медиків виявили свідчення біохімічного аналізу, які виділяються в процесі сексу. Виявляється, що після півгодинного інтимного зв'язку відбувається потужний удар по вільним радикалам. Секс сприяє поліпшенню кровообігу, знижує ризик захворювань серцево-судинної системи, онкології, покращує імунну систему і емоційний стан. Секс - є дуже корисним і потрібним процесом.
    Під час статевого акту жіночий організм виступає як джерело електромагнітних коливань, які позитивно впливають на партнера.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору