ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Синоптики потішили українців перед вихідними

    19 квітня 2024 п'ятниця
    51 переглядів
    Мешканцям західних регіонів варто прихопити з собою парасольки

    У найближчі вихідні більшість українців можуть спокійно вирушати на прогулянку чи на дачу, синоптики обіцяють суху та теплу, а подекуди навіть спекотну погоду.
    Про це інформує прес-служба Укргідрометцентру.
    У п’ятницю та на вихідних по всі території країни переважно без опадів, лише у західних областях можливі грози. Температура повітря у середньому складе 21-24 градуси вище нуля, а на півдні очікується до +25 за Цельсієм.
    У столиці напередодні та у день відкриття пісенного конкурсу "Євробачення-2017", 7 травня очікується спека. Стовпчики термометра покажуть +25 градусів. Увечері можливий дощ.
    " Вже близько тижня я страждаю над прогнозом погоди на 7 травня. Євробачення, відкриття Євробачення, червона доріжка, великий концерт на Троїцькій площі, єврогульня, просто гульня, врешті-решт вихідний, дачі, городи, альтанки і тотальний культ шашликів.
    Відчуваючи особливу відповідальність, дуже ретельно щодня по кілька разів стежу за всіма можливими оновленнями прогностичних карт.
    І розумію, що завжди, коли особливо треба, атмосфера починає гратися і коверзувати…7 травня вдень у Києві буде дуже тепло, до +25 градусів, переважно без опадів, а ось надвечір ймовірність дощу збільшується. Тому продавці, виробники парасоль, дощовиків, целофанових кульків та бобочок з каптурами - ваш вихід!", - повідомила у Фейсбук синоптик Наталя Діденко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору