ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Маловідомі способи підвищити загальний тонус

    19 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    За допомогою ацетилсаліцилової кислоти можна поліпшити стан здоров'я

    Аспірин - всім відомий препарат від головного болю, температури і для розрідження крові. Його можна купити в будь-якій аптеці без рецепта.
    Ацетилсаліцилова кислота допомагає позбутися не тільки від перерахованих вище недуг, але ще є інші маловідомі властивості, які допомагають поліпшити зовнішність і загальний стан здоров'я.
    Засіб від прищів
    Ацетилсаліцилова кислота очищує закупорені пори і нейтралізує запалені ділянки на шкірі. Дерматологи рекомендують виготовляти суміш з аспірину і наносити на обличчя. Для цього необхідно взяти звичайні не шипучі таблетки аспірину, потовкти, додати очищеної води, щоб вийшла консистенція як у сметани. Перед тим як йти спати втирайте в шкіру суміш з ацетилсаліцилової кислоти ділянки, де знаходяться прищі. До речі, аспірин допомагає зняти свербіж при комариних укусах.
    Розм'якшити мозолі
    Позбутися від мозолів так само допоможе таблетка аспірину. Необхідно розвести одну таблетку не шипучого аспірину в 1 столовій ложці лимонного соку з додаванням 2 столових ложок води. Отриману суміш необхідно нанести на ділянки, де утворилася мозоль, після чого необхідно її заклеїти пластиром і залишити так на ніч. Лимонний сік завдяки аспірину проникає в затверділі тканини розм'якшує їх.
    Знижує ризик раку
    Ракові клітини можуть перебувати у всьому організмі, вони чіпляються до тромбів і починають розвиватися. Якщо приймати щодня по 75 мг аспірину протягом п'яти років - це знижує ймовірність смерті від раку приблизно на 20 відсотків і знижує ризик передчасної смерті у найближчі 15 років.
    Засіб від лупи
    Кислота видаляє мертву шкіру. Необхідно розтерти в порошок дві таблетки звичайного аспірину і змішати його з кількістю шампуні, яку ви використовуєте для одного миття волосся. Витримуємо до однієї хвилини цю консистенцію на волоссі і потім змиваємо. Дерматологи рекомендують повторювати цю процедуру 2-3 рази в тиждень.
    Боротьба з депресією
    При регулярному прийомі аспірину протягом 10 років допоможе знизити ймовірність розвитку депресії. Як показують дослідження вчених, яке проводили його в Данії, симптоми депресії найчастіше проявляються у людей, які мають високу інтенсивність запальних процесів в організмі. Аспірин має властивість боротися із запальними процесами, за твердженням науковців, це допоможе "намалювати" усмішку на обличчі людини, схильної до депресій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору