ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Легковик з вантажівкою зіткнулися на закарпатській трасі "Чоп-Київ" (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Головуправління Нацполіції у Закарпатській області інформує...

    Поліція розпочала досудове розслідування за фактом ДТП на автодорозі Київ-Чоп біля села Клячаново Мукачівського району.

    Учора, 6 травня, близько 16-ї години на 775-му кілометрі автодороги Київ-Чоп, неподалік с.Клячаново Мукачівського району сталася ДТП за участі вантажного і легкового автомобіля. Внаслідок зіткнення травмувалися двоє осіб.
    Як встановили працівники поліції на місці подіїі, водій вантажного автомобіля марки «Vоlvо» несподівано розпочав маневр розвороту на трасі. Сам чоловік каже, що пропустив потрібний поворот і вирішив розвернутися і не побачив авто позаду.
    Внаслідок такого маневру сталося зіткнення каміона з легковим автомобілем «Vоlkswаgеn Jetta». Удар прийшовся на бак із пальним, тож стався витік солярки на трасу. На щастя, загорання не сталося, пальне зібрали працівники ДСНС.
    Водій легковика та його 29-річний пасажир зазнали травм, водій на стаціонарному лікуванні в травматології Мукачівської лікарні.
    За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Автомобілі затримано на спецмайданчик. Експертиза засвідчила, що обидва водії були тверезі. Обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору