ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ведучі непогано заробили на відкритті Євробачення

    20 квітня 2024 субота
    102 переглядів
    Загальна сума гонорарів ведучих сягнула 2,5 мільйонів гривень

    Ведучі церемонії відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2017, яка відбулось в Києві 7 травня, отримали гонорари по 79 тисяч гривень кожен.
    Інформація про грошові виплати оприлюднені в угоді ПАТ "НСТУ" і ФОП Джеджула Андрій Володимирович в системі держзакупівель Prozorro. Загальна сума гонорарів становить 2,49 мільйони гривень.
    У кошторисі зазначені гонорари семи ведучих. Тетяна Терехова, В'ячеслав Варда і Андрій Джеджула отримають за вечір по 78 975 гривень, або три тисячі доларів за нинішнім курсом.
    Решта ведучих – Андрій Кіше, Ганна Буткевич, Емі Грейс та Нейба Траоре – не розписані по прізвищам. Але їх гонорари не розписані по прізвищам. Відомо лише, що хтось з цих ведучих отримає 157 950 гривень, а інші - як і їх вищевказані колеги.


    Ведучі працювали один вечір на церемонії відкриття, які відбувалась в Маріїнському парку та площі Конституції. Тут проклали найдовшу в історії конкуру червону доріжку для презентації учасників Євробаченні.
    Крім гонорарів ведучих у кошторисі вказані виплати для трьох артистів, імена яких не повідомлялись. Вони отримали по 169 тисяч гривень. Візажисту та перукарю ведучих заплатили по п'ять тисяч гривень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости