ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Приходько розповіла, як росіяни ставляться до Євробачення

    25 квітня 2024 четвер
    81 переглядів
    Приходько заявила, як росіяни відносяться до Євробачення у Києві

    Українська співачка Анастасія Приходько заявила, що проведення "Євробачення-2017" у Києві дало поштовх новому витку кремлівської пропаганди в РФ – росіянам "дозволили відверто ненавидіти Україну".


    Артистка згадує, що свого часу також була однією із тих, хто боровся за звання кращої на пісенному конкурсі – її навіть дискваліфікували. Останній куплет композиції "Мама", так і не дали доспівати, хоча голосували за неї активно. Тоді росіяни стали на її бік, але тепер, як підкреслює Приходько, вони кардинально змінилися.
    " Якщо вони не розуміють того болю, який у мене є, я відпускаю їх, нехай вони ідуть з Богом", - додала вона.
    Від початку протистояння на Донбасі, Кремль дав черговий привід ненавидіти українців – розпалював ворожнечу навіть серед представників шоу-бізнесу, але насправді ситуація почала погіршуватися ще раніше.
    Відчула це на собі і Приходько, коли десять років тому приїхала до Москви на кастинг "Фабрики зірок".
    "Нас зустрічали із словами "це команда із Хохляндії?". Вони зробили пропаганду, побудовану на брехні, хоча раніше в ЗМІ не було таих висловлювань щодо України", - відзначає співачка.
    Далася взнаки і анексія Криму. Артистка запевняє, що росіяни почали робили вигляд, ніби півострів – то цілком окрема держава, а вони самі не розуміють української мови.
    Приходько підсумувала, що краще за все у такий час – викорінити з українського ефіру російські серіали та новорічні вогники, які можуть хоч якось негативно впливати на свідомість громадян.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору