ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

    19 квітня 2024 п'ятниця
    103 переглядів
    В Ужгороді пом’янули загиблих у кривавій війні 1939-1945 років

    9 травня в обласному центрі Закарпаття відбувся мітинг-реквієм з нагоди вшанування пам’яті загиблих у Другій Світовій війні.

    Участь у мітингу голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, представники силових структур, начальники управлінь, духовенство та краяни.

    Працівники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства долучились до відзначення в області «Дня пам’яті та примирення» і «72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні». Серед великої кількості присутніх – ветерани Другої світової війни, ветерани ОУН-УПА, сучасні українські герої – воїни АТО.

    День Перемоги порадував гарною погодою та теплим сонцем. Краяни прийшли із букетами троянд, тюльпанів, бузку. У більшості на грудях красувалися значки у вигляді маків, які символізують пам’ять про загиблих у кривавій війні 1939-1945 років.

    На Пагорбі Слави можновладці та небайдужі закарпатці вшанували пам’ять жертв фашистських репресій хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятників загиблим.

    Зі словами вдячності за неоціненний подвиг та самопожертву до присутніх звернувся голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

    Геннадій Геннадійович нагадав, що ми повинні пам’ятати старші часи Другої Світової війни ти зробити все, щоб і бойові дії, які зараз тривають на Сході нашої держави припинилися. І тільки тоді ми зможемо святкувати справжню Перемогу!

    Під звуки гімну України почесна варта справила триразовий салют.

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору