ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Медики назвали приємну альтернативу спортивним вправам

    19 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Експерти порівняли заняття сексом з важкими фізичними навантаженнями

    Регулярні інтимні стосунки, як ми знаємо, позитивно позначаються на нашому здоров'ї і емоційному самопочутті. Багато вчених називають секс кращою альтернативою фізичним вправам.
    Якщо ви не хочете витрачати час і кошти на дорогі спортзали, щоб підтримувати свої форми, експерти рекомендують більше займатися сексом.
    Виходячи з опитувань, експертам вдалося з'ясувати, що близько двох третин жінок, які ходять в спортзали, насправді воліли б заняття сексом або навіть прибирання по будинку, якщо б їм пообіцяли, що таким чином вони спалять більше калорій.
    Виявляється, під час статевого зв'язку ми спалюємо близько 150-250 калорій, а дуже активне заняття -350 калорій за один акт. З позитивних властивостей заняття любов'ю так само вважається позбавлення від стресу, депресії. Інтимний зв'язок покращує кровообіг, що призводить до стабільної роботи головного мозку і органів.
    Часті еякуляції у чоловіків 20-30 років зменшують ризик розвитку раку простати у старості. Під час сексу ми зміцнюємо м'язи тіла, витрачаємо енергію, яка в підсумку спалює зайві калорії в організмі.
    Люди, які рідко займаються статевим зв'язком і рідко відчувають оргазм, в два рази більше схильні до летального результату від серцевого нападу. А ті, хто більш активний - знижує цей ризик на 50 відсотків. Такий ефект вчені порівнюють з заняттям спортом з дотриманням правильного раціону харчування. Так само вдалося з'ясувати, що найбільш позитивний ефект помічений у подружніх пар.
    Медики рекомендують розбавляти своє подружнє життя частими статевими зв'язками і ви зможете мати гарне тіло і здоровий організм.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору