ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як змінить Міносвіти стандарти початкової школи

    29 березня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Міносвіта заявила про інтегрований підхід до стандартів початкової школи

    Міністр освіти Лілія Гриневич зазначає, що це буде інтегрований підхід, який торкнеться дітей в першому класі в 2018-2019 навчальному році.


    Для цього буде потрібно переучування 22 тисяч вчителів. В цілому зміст прийдешніх змін - зацікавити дитину в знаннях.


    «Що повинні розуміти батьки: ми будемо вчити таблицю множення, але ми будемо вчити її таким чином, щоб у дитини не пропадав інтерес до навчання. Сьогодні діти втрачають інтерес до школи вже в третьому класі ... тому що сучасні діти вже по-іншому сприймають інформацію. Вони вже з дитинства користуються гаджетами, бачать різні ігри, тому приходячи в школу і зустрічаючись тільки з таким процесом, як пічканье знаннями, коли є дошка і вчитель, і ти повинен сидіти нерухомо 40 хвилин за партою, вони втрачають мотивацію до навчання», - сказала вона.
    Раніше була інформація про те, що Міністерство хоче прискорити введення 12-річної школи. В початкової концепції говорилося, що старт цієї програми повинен був відбутися в 2018 році, а завершитися в 2029. У прискореної концепції сказано, що якщо нові підручники для п'ятикласників надрукувати в 2020 році, то в 12 клас діти підуть в 2027 році. Також є варіант друку підручників в 2023 році. Тоді 12-річне навчання буде в 2025 році.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору