ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліції вдалося затримати підозрюваних у вбивстві мукачівця (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Головуправління Нацполіції у Закарпатській області інформує...

    Як повідомлялось раніше, вранці 7 травня мукачівська поліція отримала повідомлення про те, що по вул. Сєченова у будівлі колишньої котельні було знайдено тіло 53-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

    У результаті проведених першочергових слідчих та оперативних розшукових дій поліція встановила особу, що підозрюється у вбивстві чоловіка. Ним виявився 18-річний мукачівець.
    У ході слідства з’ясувалося, що ввечері 6 травня молодий чоловік стільцем наніс старшому кілька ударів в область голови та тулуба, від чого потерпілий 53-річний мукачівець помер на місці події. Після скоєного юнак переховувався від органів слідства, поліція оголосила його в розшук. 10 травня, працівники ювенальної поліції Мукачівського відділу затримали розшукуваного.
    Досудове розслідування за фактом умисного заподіяння смерті іншій людині, тобто умисне вбивство, що передбачено ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України, триває надалі. Мукачівський міськрайонний суд розглянув клопотання слідчого та обирав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів.
    Сьогодні, 11 травня, затримано і спільника 18-річного мукачівця. Кримінальна поліція Мукачівського відділу спіймала підозрюваного у місті Стрий Львівської області. Спільником є чоловік 1965 року народження. Слідчі працюють над повідомленням про підозру та клопочуть про взяття його під варту, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
    6170-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору