ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Visa вводить технологію оплати за QR-кодом

    25 квітня 2024 четвер
    86 переглядів
    VISA представила новий варіант безконтактних платежів

    VISA представила новий варіант безконтактних платежів за допомогою QR-кодів, який планують запустити в Україні.
    9 травня VISA провела в Києві презентацію, присвячену новим способам безконтактних платежів. Йдеться про власну розробку компанії під назвою mVISA, спрямовану на спрощення таких операцій.

    Основна ідея технології полягає в тому, що вона дозволяє виключити з ланцюжка традиційний POS-термінал, а єдиною вимогою до смартфону користувача є наявність камери і доступу до інтернету.

    Ініціалізація платежу відбувається за допомогою спеціального QR-коду в торговій точці. Клієнт сканує код за допомогою програми, самостійно вказує суму транзакції і проводить оплату, а продавець отримує підтвердження.

    Зараз VISA веде переговори з українськими банками, зацікавленими у введенні mVISA. За словами компанії, такий варіант оплати вже встиг добре зарекомендувати себе на ринках Індії, Єгипту і деяких країн Африки.

    Платіжна система готова надати банкам як API, так і готовий додаток, а продавцям технологія може бути цікава через те, що вона виключає необхідність покупки POS-терміналу і плати за його обслуговування.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору