ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Немає місця для мікро-держав: Сан-Марино більше не хоче брати участь в Євробаченні

    24 квітня 2024 середа
    79 переглядів
    Представники від Сан-Марино, можуть не повернутись на конкурс знову

    Після результатів голосування другого півфіналу Євробачення-2017 делегація із Сан-Марино заявила про своє небажання брати участь у цьому конкурсі в майбутньому.

    Представники від Сан-Марино – дует Валентини Монетти і Джиммі Вілсона з піснею Spirit Of The Night – не пройшли до великого фіналу змагань, тому країна може не повернутись на конкурс знову, заявив голова сан-маринської делегації.


    "Ми пишаємося виступом Валентини і Джимма, але мені здається, ми занадто маленька нація для цієї події. Я не впевнений, що в наступному році ми розглянемо питання про участь. Зараз важко про це думати. У пісенному конкурсі Євробачення немає місця для мікро-держав", – сказав директор команди Карло Ромео. Читайте також Голосування країн: журналісти розповіли, які "клани" існують на Євробаченні


    Маленька республіка, розташована в самому серці Європи, долає чималі виклики, коли мова йде про Євробачення. Через невелику кількість населення, країна часом "орендує" співаків із-за кордону, як Серхата з Туреччини у 2016 році та Джиммі Вілсона зі Сполучених Штатів у цьому році. Є також і фінансові питання.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору