ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Оформлення біометричного паспорту: куди звертатися та скільки чекати

    19 квітня 2024 п'ятниця
    31 переглядів
    Куда звернутись щоб отримати біометричний паспорт

    Після ухвалення безвізового режиму в Україні значно зросла кількість охочих отримати закордонний паспорт. Найпростіше оформити його за допомогою державного сервісу "Документ".

    Альтернативним варіантом являється електронна черга на офіційному ресурсі Державної міграційної служби, але через постійне завантаження портал тимчасово не відображає кількість вільних місць.


    Подати заявку на отримання біометричного паспорта можна у Шевченківському районі Києва, в ДП "Документ", але займати чергу краще зранку.


    Серед необхідних для оформлення документів потрібно надати ідентифікаційний код, оригінал внутрішнього паспорта та діючих закордонних документів, якщо такі є. Ця процедура може зайняти до кількох годин, в залежності від кількості людей у черзі.


    Після цього варто заповнити анкету та заяву, обов'язково перевірити внесені дані, а також оплатити вартість послуги через термінал. Згодом залишиться тільки зробити фото, зняти відбитки пальців та поставити цифровий підпис.


    Ціна оформлення біометричного паспорта залежить від того, як швидко ви бажаєте його отримати: за 20 днів коштуватиме 957,32 грн, а за тиждень - 1210,32 грн.


    Отримати закордонний паспорт можна також у районному міграційному відділенні будь-якого міста. Ця послуга обійдеться 810,32 грн за 7 днів і 557,32 грн за 20 днів.


    Електронні черги вже працюють у Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Миргороді, Тернополі, Миргороді, Хмельницькому.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору