ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Напівфабрикати: як вибрати якісний продукт

    23 квітня 2024 вівторок
    56 переглядів
    Як вибрати якісні напівфабрикати

    Знизити ризик шкідливого впливу наполовину готових продуктів можна, якщо знати як вибрати більш якісний.
    Рибні напівфабрикати
    Зверніть увагу на склад при виборі рибних напівфабрикатів. На упаковці має бути вказано конкретна риба, з якої виготовлений продукт. Уникайте напівфабрикати, до складу яких входить різна хімія.
    Сосиски, сардельки
    Вважається сама швидка їжа в приготуванні, яку можна поєднати з будь-яким гарніром. Щоб вибрати більш корисні сосиски і сардельки необхідно на них злегка натиснути. Якщо продукт м'який на дотик - це говорить про погану якість продукту. Сардельки можуть бути трохи м'якше сосисок, так як в них міститься більше жиру, але якщо на них натиснути, то хороший продукт швидко набуде свою форму. Продукти після варіння не повинні мати яскраво рожевий колір.
    Пельмені та вареники
    Якісний продукт ніколи не буде коштувати дешево. Вибирайте продукт відомих виробників, які користуються великим попитом. Читайте склад продукту на упаковці, в ньому не повинно міститися барвники, підсилювачі смаку, консерванти. Якщо ви купуєте пельмені або вареники в прозорій упаковці подивіться на колір : пельмені повинні бути білого кольору, якщо упаковка не прозора - її необхідно потрясти. Дзвінкі удари продукту говорять про те, що вони раніше не були розморожені.
    Магазинний фарш
    Колір фаршу повинен бути темний, так як при зберіганні натуральне м'ясо трохи змінює своє забарвлення. Яскравий колір продукту говорить про те, що в нього додали барвники натуральні жири. Фарш повинен блищати і завжди при виборі слідкуйте за терміном придатності.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору