ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мурашки, позіхання, потягування: на що вказують сигнали тіла

    24 квітня 2024 середа
    76 переглядів
    На що вказує монолог тіла

    Будь-який організм щодня розмовляє з нами, але не завжди вдається розпізнати цю мову тіла.

    Найпоширенішими монологами тіла є позіхання, чхання, зморщена шкіра після водних процедур, підтягування, гикавка.


    Прояв цих сигналів вдалося розпізнати вченим.


    Чхання
    Захисна реакція організму, коли накопичуються дратівливі елементи, такі як: пил, пилок та інші. Слизова оболонка пересихає, після чого нервові закінчення провокують різкий видих, який ми звикли назвати чханням. Нормою вважається чхання до трьох разів поспіль, але коли їх більше за один раз, то це вказує на те, що ваша слизова носа набрякла. У цьому випадку вам допоможуть краплі, які швидко знімають набряк.


    Позіхання
    Відбувається з-за кисневого голодування. Поспостерігайте за собою, і якщо ви помітите, що ви занадто часто позіхаєте і з глибокими вдихами - означає, що ваш мозок потребу в кисні.


    Потягування
    На відміну від позіхання і чхання, підтягування можна контролювати. Підтягування говорить про те, що ваше тіло готується до фізичних навантажень, в тому числі після пробудження.
    Сльозяться очі
    З допомогою сліз організм змиває потрапив в очі сміття, а також захищає зір. Так само, сльози допомагають зменшити напруження мозку.


    Гикавка
    Знак порушення травлення. Ретельно жуйте їжу і не їжте на ходу і гикавка вас не наздожене.


    Зморщені пальці після води
    Багато хто помиляється в тому, що зморщені пальці на кінцівках служать для кращого зчеплення з поверхнями. Вчені змогли спростувати цей факт, довівши, що на подушечках шкіра товста і швидко вбирає вологу. Тому ми можемо спостерігати таку реакцію після водних процедур.


    Мурашки по тілу
    Мурашки на тілі можуть з'явитися від холоду, але іноді якась подія може викликати подібну реакцію шкіри. Медики пояснюють появу мурашок з-за індивідуальної генетики людини.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору