ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський суд задовольнив позов ветерана АТО Мазура до військової прокуратури (ДОКУМЕНТ)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    94 переглядів
    Військової недбалості у діях Андрія Мазура не було — суд

    15 травня Ужгородським міськрайонним судом було винесено ухвалу про визнання протиправною бездіяльності заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону в Закарпатській області Олександра Крижанівського, який відмовився вносити до ЄРДР відомості про підробку протоколу.

    Про це в мережі Фейсбук повідомляє адвокат Олександр Пересоляк.
    На початку квітня військовослужбовець Андрій Мазур звернувся до військової прокуратури із повідомленням про службове підроблення протоколу про адміністративне правопорушення щодо нього керівництвом військової частини Ужгорода.
    Нагадаємо, саме на підставі даного протоколу суд першої інстанції визнав військового винним у службовій недбалості, адже за 2 місяці він не провів закріплені за ним більше 70 перевірок.
    Апеляційний суд Закарпатської області дійшов висновку, що військової недбалості у діях Андрія Мазура не було, відтак виправдав старшого лейтенанта та скасував постанову Ужгородського міськрайоного суду.
    Зараз суд зобов’язав заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону в Закарпатській області Олександра Крижанівського внести відомості до ЄРДРза повідомленням старшого лейтенанта Андрія Мазура про службове підроблення адмін протоколу керівництвом військової частини.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору