ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому закарпатський вчитель фізики побив восьмикласницю?

    28 березня 2024 четвер
    78 переглядів
    Закарпаття. 38-річний учитель фізики ударив восьмикласницю Юліанну Лисикову.

    В селі Ізки Міжгірського району на Закарпатті учитель фізики 38-річний Василь Миголинець ударив восьмикласницю Юліанну Лисикову. Дівчина тиждень носила шийний корсет.

    — Після третього уроку Юля з однокласниками стояла біля батареї на сходах. Учитель проходив повз них. Йому привиділося, що Юліанна хоче поставити підніжку. Сказав: “Тобі ще зарано ноги розставляти”. Хлопці почали жартувати, вона засміялася. Василь Васильович ударив її долонею в обличчя, — розповідає 37-річна Наталія Янчик, тітка Юліанни. — На уроці відчула, як їй болить голова, вухо, шия. Зателефонувала моєму чоловікові. Той одразу прийшов до школи. Вчитель навіть не думав вибачатися. Казав, що вона його перша ударила. Чоловік перепитав дітей, які це бачили. Всі в один голос твердять, що племінниця його не чіпала. Викликав поліцію. Справою зайнялася прокуратура. Юліанну завезли до лікаря. Той сказав, що сильно потягла м’язи. Без шийного корсета не обійтися, пише gazeta.ua.

    Юліанна — сирота. Її батько загинув у ДТП, мати померла від хвороби. Дівчину з молодшим братом 12-річним Даниїлом забрала до себе тітка Наталія Янчик. Із чоловіком Михайлом оформили опікунство.

    — Раніше вони мешкали в Росії. Коли сестри не стало, переїхали до нас, на Закарпаття. З дітьми жодного разу не мали клопоту. Хвилювалися, як їх сприймуть однокласники. Юліанна швидко влилася в колектив. Легко вивчила українську мову. З вчителями конфліктів не мала, — говорить жінка. — Василь Васильович живе в сусідньому селі Пилипець із батьками. Неодружений, дітей не має. Частенько пропускає роботу. У вересні батьки на зборах обурювалися, що їхнім дітям такий учитель не підходить.

    Василь Миголинець має 15 років педагогічного стажу.

    — Піднімався східцями. Учениця копнула мене в ногу. По щоці її ляснув автоматично, — пояснює Василь Миголинець.

    Комісія Міжгірського управління освіти проводить перевірку в школі. Вчителя фізики тимчасово відсторонили від уроків. Батьки учнів налаштовані категорично. Якщо Василя Миголинця не звільнять, погрожують перевести дітей в інший навчальний заклад.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору