ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Mail.ru Group заявила про «драматичне зростання трафіку» в Україні

    29 березня 2024 п'ятниця
    84 переглядів
    Після заборони використання соцмереж, Mail.ru зафіксували "зростання трафіку"

    Mail.ru Group заявила про «драматичне зростання трафіку» в Україні після включення ресурсів «ВКонтакті», «Однокласники» і пошти Mail.Ru до списку санкцій.

    «Ми повідомляємо про драматичне зростання трафіку найпопулярніших на території України соціальних мереж «ВКонтакті» і «Однокласники», а також поштового сервісу Mail.Ru, в першій половині сьогоднішнього дня. Ми з жалем сприйняли новину про політично вмотивоване рішення влади України заборонити використання соціальних мереж «ВКонтакті», «Однокласники» і ресурсів Mail.Ru на території своєї країни. Це рішення вдарить насамперед по самим користувачам - громадянам України. Близько 25 мільйонів жителів України спілкуються на заблокованих платформах зі своїми друзями в Україні і в усьому світі; тепер вони будуть позбавлені цих зв'язків. Ми переконані, що в інтернеті немає меж. Ми ніколи не брали участь в політиці. Ми не порушили жодного закону України. Все, що ми робимо і продовжимо робити, це зручні сервіси», - зазначено в заяві компанії.




    Mail.Ru Group не коригуватиме фінансові плани через рішення української влади, так як частка українського бізнесу в структурі виручки незначні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости