ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Адміністрації Президента назвали точний час старту безвізу

    16 квітня 2024 вівторок
    81 переглядів
    Заступник глави Адміністрації Президента повідомив, коли безвіз вступить в силу

    Про те, коли ж нарешті наші громадяни зможуть вільно подорожувати країнами Європи на основі біометричних закордонних паспортів, повідомив заступник глави адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв. За його словами, безвізовий режим де-факто і де-юре вступить в силу в ніч з 10 на 11 червня.

    Точні час і дату старту безвізу Єлісєєв оголосив у Страсбурзі після підписання закону про безвізовий режим для українців.


    "В ніч з 10 на 11 червня ми очікуємо, що безвізовий режим де-факто і де-юре вступить в силу, наші громадяни зможуть на основі біометричного закордонного паспорта подорожувати", - цитує "112 Україна" слова Єлісєєва.


    За його словами, Україні потрібно не зупинятися на досягнутому і поступово інтегруватися в економіку ЄС через угоду про асоціацію.


    "Ми не повинні зупинятися на цьому, тому що у нас попереду ще багато завдань в плані європейської інтеграції. Адже цілі інтеграції в ЄС ніхто не знімав, але шляхом не абстрактної, а практичної, секторальної інтеграції через угоду про асоціацію ми входимо у внутрішній ринок ЄС , через підписання документів по безвізу ми поступово інтегруємося в простір свободи безпеки юстиції ЄС ", - заявив Єлісєєв.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору