ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Син до смерті забив власну матір

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    Син зв’язав матір скотчем і побив до смерті праскою

    Під час сімейної сварки чоловік зв’язав жінку скотчем і побив праскою.

    Правоохоронцям чоловік спочатку пояснював, що знайшов 56-річну матір у квартирі вже мертвою. Однак оперативні співробітники встановили обставини події.


    Поліцейські з’ясували, що зранку родина розпивала алкогольні напої. Під час застілля між матір’ю, сином та його співмешканкою виник конфлікт. Зрештою чоловік вирішив «провчити» матір: спочатку він бив її руками та ногами, а щоб не опиралася, зв’язав скотчем.


    Жінка лежала на підлозі, коли син схопив праску та почав бити нею по голові та обличчю. І коли матір перестала дихати, сховав знаряддя злочину та пішов з квартири. За кілька годин чоловік повернувся, а в квартирі на нього уже чекала поліція.


    Слідчо-оперативна група ретельно обстежила місце пригоди, поліцейські знайшли знаряддя злочину, яке відправили на експертизу.


    Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1. ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі. Чоловік уже має судимість за крадіжку. Він перебуває під арештом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору