ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Геть великий живіт: як пиво впливає на вагу тіла

    29 березня 2024 п'ятниця
    134 переглядів
    Як пиво впливає на чоловіків та їх здоров'я

    Існує безліч суперечок про те, як пиво сприяє зростанню живота. Пиття цого напою часто пов'язують із збільшенням жиру в організмі, особливо навколо живота. Між собою, люди називають його «пивний живіт».


    Дійсно пиво призводить до зростання живота?


    Пиво - це алкогольний напій із зерна, такого як ячмінь, пшениця або жито, який був ферментований дріжджами. Деякі сорти пива також приправлені фруктами або травами і спеціями. Харчова цінність пива може змінюватись в залежності від типу. Тим не менше, нижче наведені суми для регулярного пива об'ємом 355 мл з вмістом алкоголю приблизно 4 відсотки.


    Калорії: 153


    Алкоголь: 14 грам


    Вуглеводи: 13 грам


    Білок: 2 грами


    Жир: 0 грамів


    Пиво має кілька корисних речовин, які позитивно впливають на організм. Дріжджовий напій містить натрій, калій і магній, але щоб отримати ці речовини в потрібній кількості, необхідно випити його занадто багато. Пиво з більш високим вмістом алкоголю також містить більше калорій, так як сам алкоголь містить близько семи калорій на грам.


    Вчені висловили припущення, що вживання пива може збільшити жир живота різними способами. Вони включають у себе заподіяння надмірного споживання калорій, запобігає тілу спалювати жир і збільшує вміст фітоестрогенів в раціоні.


    Розглянемо три основні причини, чому пиво може бути ефективним стимулом для збільшення жиру на животі:


    1. Це збільшує споживання калорій


    Пиво містить стільки калорій, скільки безалкогольні напої, тому він має потенціал, щоб додати багато калорій в свій раціон. Деякі дослідження також показали, що вживання алкоголю може збільшити апетит в короткостроковій перспективі, в результаті чого ви їсте більше, ніж в іншому випадку. Це означає, що регулярне вживання пива може вносити в ваш раціон значну кількість калорій.


    2. Пиво може запобігти спалюванню жиру


    Вживання алкоголю може запобігти спалюванню жиру з-за того, що ваше тіло в першу чергу розщеплює алкоголь, а не інші джерела палива. Тому регулярне вживання алкоголю може сприяти збільшення жирових відкладень. Пиво не призводить до збільшення маси тіла, якщо його пити в кількостях менше 500 грам.


    3. Містить фітоестрогени


    Квіти хмелю використовуються, щоб створити аромат напою. Хміль містить велику кількість фітоестрогенів, рослинних сполук, які можуть імітувати дію жіночого статевого гормону естрогену у вашому тілі. З-за утримання фітоестрогенів може статися гормональні зміни у чоловіків, що збільшує ризик зберігання жиру на животі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору