ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська волонтерка отримала відзнаку Міністра оборони України (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    91 переглядів
    Закарпатський облвійськкомат інформує...

    У Закарпатському обласному військовому комісаріаті вчергове відзначили волонтерів, які протягом кількох років активно підтримували українське військо. Цього разу відзнаку отримала тендітна ужгородка Наталія Угрин.

    - Не боюсь применшити суму, якою обчислювалась допомога, що її збирала ця смілива жінка саме тоді, коли це було найбільше потрібно армії, - зазначив військовий комісар області полковник Богдан Череміський. – Кошти вона шукала де тільки могла – серед друзів, знайомих і просто небайдужих людей як в Україні, так і в Європі та США. І ця допомога обчислювалась мільйонами гривень. Так, був час, коли війську потрібна була підтримка і я вдячний тим людям, які першими прийшли на допомогу та підтримують свою армію і зараз.
    Із рук військового комісара волонтерка отримала медаль «За сприяння Збройним силам України». Розчулена теплим прийомом, вона подякувала за те, що її зусилля цінують.
    - Варто зазначити, що за подачею Наталії не тільки збирались кошти. Це було конкретне спорядження, засоби захисту, ліки для конкретних військових частин, де цього потребували найбільше, - наголосив заступник військового комісара полковник Петро Марко. – І це не все. Часто, коли бійці не вміли користуватись закордонними засобами, волонтери приїжджали та влаштовували тренінги і майстер-класи для військових.
    Наталія Угрин займається волонтерством із грудня 2014 року. У свій час була представником Логістичного Штабу Євромайдану і спільноти «Підтримаймо армію України». У липні 2016 року за активну участь у волонтерському русі та надання своєчасної допомоги частинам і підрозділам української армії у Закарпатському обласному військовому комісаріаті її нагородили орденом «За оборону країни».

    Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору