ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дерматологи розповіли, від яких процедур варто відмовитися

    25 квітня 2024 четвер
    78 переглядів
    Дерматологи розповіли, що треба робити,щоб шкіра залишалась здоровою

    У гонитві за красивою, молодою і гладкою шкірою, ми використовуємо різні методи і рекомендації деяких лікарів. Дерматологи з Нью Йорка розповіли про те, які процедури вони б ніколи не застосували на собі.


    На їхню думку, деякі засоби, продукти та інструменти необхідно уникати, так як це є марною тратою часу і коштів, а що ще гірше, вони можуть завдати шкоди вашій шкірі.


    Хімічні пілінги на дому
    Деякі люди використовують хімічні пілінги для догляду за шкірою в домашніх умовах. На думку експертів, вони дуже сильно впливають на шкіру для домашнього використання. Рубці, почервоніння, алергія, втрата природного кольору обличчя може бути наслідком хімічного пілінгу, який ми робимо самостійно.


    Мочалка з люфи
    Мочалки з роду трав'янистих ліан занадто абразивні і можуть дратувати шкіру, поширюють бактерії. У підсумку на шкірі з'являються екземи та вугри.


    Зволожуючі засоби з колагеном
    На думку дерматоголов із США, молекула колагену занадто велика, щоб працювати як засіб для омолодження. Активний інгредієнт не проникає в шкіру, тому ви просто отримуєте надмірно дорогою зволожуючий крем.


    Абразивні скраби для обличчя
    Абразивні скраби для обличчя можуть викликати роздратування і викликати гіперпігментацію. Більшість людей, які пробують їх, є пацієнтами з вугровим висипом. Скраб не здатний вичищати вугри і призводить до ще більших подразнень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору