ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Живодер побив собаку на очах у дітей та кинувся на жінку

    29 березня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Неадекватний чоловік побив собаку на очах у дітей та накинувся на жінку

    В суботу, 20 травня, люди стали свідками моторошної події, живодер напав з палицею на собаку та накинувся з кулаками на жінку, яка намагалась захистити бідолашну тварину.

    Подія сталась в одному з дворів Дарницького району на Харківському шосе. Про це розповіла небайдужа киянка Valerie Kondruk на своїй сторінці в Facebook.


    За словами жінки, вона йшла з подругами на вулиці, та несподівано до них підбіг песик. Він був доглянутий і жінка зрозуміла, що тварина домашня та ймовірно загубилась, а господарі напевно всі очі виплакали, шукаючи улюбленця.


    Жінки відправились на пошуки господаря, запитували у перехожих, чи не їх собака. І тут почули, що пса хтось кличе. На ім'я пес відреагував, проте його реакція дуже здивувала жінок. Налякана тварина ховалась за перехожими та трусилась зі страху.


    "Далі ми спостерігаємо таку картину: високий качок, в татуюваннях і палицею в руці наближається до нас, хапає пса за шкірку, починає бити і тягнути геть. Звісно, я починаю бігти за ним і кричати, щоб він залишив його в спокої, інакше я подзвоню в товариство захисту тварин. На ходу включаю камеру, поки він ображає мене матом, розумію, що людина явно неадекватна, можливо, "під чимось", - пише киянка.


    Жінку здивувало й те, що люди, які відпочивали поруч, не відреагували на події, лише діти почали плакати та просили не бити песика.


    Проте чоловіка це не зупинило. Він не лише шмагав собаку, а накинувся на жінку, побачивши в неї в руках камеру. Неадекват вдарив киянку по руці, а потім штовхнув в груди та намагався викрутити руку, щоб забрати мобільний.


    Жінка припустила, що можливо собака не його, може він його вкрав. Проте вона налаштована довести справу до кінця та поскаржитися правоохоронцям та до служби захисту тварин.


    "Цей нелюд живе серед вас, в цієї собаки, може, є інший господар, а на майданчиках гуляють ваші діти, а також інші собаки. Я з забоями буду звертатися в поліцію. Прошу всіх не бути байдужими - поширити фото і відео, і допомогти знайти цього шкуродера!", - додала жінка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору