ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку року на Закарпатті оформлено понад 44 тисячі біометричних паспортів

    18 квітня 2024 четвер
    81 переглядів
    Міграційна служба Закарпатті інформує...

    Для безвізових поїздок за кордон українцям потрібен біометричний закордонний паспорт.

    Лише за останній місяць до міграційної служби Закарпаття звернулося 9 тисяч 211 чоловік. Серед чинників збільшення кількості бажаючих отримати біометричний документ - наближення сезону літніх відпусток та омріяний безвіз, який запрацює з 11 червня.
    Разом з тим, Головне управління ДМС України в області звертається до краян із проханням не оформляти паспорт “про запас”, аби не створювати штучного ажіотажу. Усі районні та міські підрозділи працюють у штатному режимі. До прикладу, в Ужгородському районному відділі міграційної служби, що у селі Оноківці, вдень звертається за паспортом від 15 до 25 чоловік, черг немає. Також забезпечено повноцінну роботу Мукачівського, Великоберезнянського, Воловецького та Міжгірського районів, які не працювали з технічних причин. Зв’язок відновлено, ведеться прийом документів. Затримок із видачею готових паспортів нема.
    Вартість біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон у регламентному режимі ( 20 робочих днів) складає 557 грн. 32 коп., у випадку прискореного виготовлення документа (7 робочих днів) - 810 грн. 32 коп..
    Ольга Поштак, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору