ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Згадаймо дитинство: як працює тіло під час стрибків на скакалці

    19 квітня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    Як саме стрибки на скакалкі діють на організм

    Коли ви в останній раз стрибали? Якщо це було в школі під час перерви між заняттями, зараз дуже вдалий час, щоб повернутися в той же ритм.


    Скакалка - це не тільки забавне тренування, щоб змусити працювати потові залози, з яким йде жир. Так само, це ключовий інструмент для підготовки спортсменів і боксерів на витривалість, координацію і спритність.


    І тепер стрибки на скакалці - це основа для нового інтервального тренування всього тіла. Як стверджують фахівці, скакалка - одна з найбільш недооцінених частин фітнес-обладнання. Справа в тому, що коли ви стрибаєте, задіяні всі м'язи тіла, включаючи серце.


    Всього кілька хвилин стрибка можуть призвести до задишки, тому тренування зі скакалкою необхідно розділити на чотири частини: розминка, координація, витривалість і спринт. Але перш, ніж ви почнете її виконувати, важливо мати правильну довжину мотузки. Станьте на підлогу, візьміть ручки скакалки до ваших плечей. Якщо мотузка виходить за їх межі, значить вона занадто довга для вас.


    Техніка тренування


    Настав час знову згадати основні стрибки. Техніка виконання починається з ніг разом, плечі відтягуються назад і руки вниз з боків руками на однакову відстань від вашого тіла. Вам потрібно буде стрибати і приземлятися на ноги, щоб п'яти не торкалися землі.


    Все тренування не складається виключно з стрибків. Між першим підходом і відпочинком необхідно виконати ще одну вправу, яке називається планка.


    Для першого тренування буде достатньо п'ятнадцяти хвилин з 30-ти секундним відпочинком між вправами.


    Скакалка (60 сек)


    Планка (60 сек)


    Півгодини такої техніки можуть бути для вас складними, тому розраховуйте свої сили правильно, щоб не нашкодити.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору